De ce nu reducem costurile? Preturile nu pot creste la infinit, iar profitul nu-i prisoseste nimanui!

 

Pentru ca mai multe persoane ar fi dorit sa participe in acest an la un curs de Lean, am decis sa lansez inca un curs deschis in acest an.

Asadar, am plăcerea să vă invit să descoperiţi oportunităţile şi căile de acţiune utile pentru a îmbunătăţi performanţele firmei dvs., prin aplicarea metodelor Lean, specifice pentru creşterea productivităţii şi reducerea pierderilor.

Astfel, vă propun să luaţi parte la cele două module de iniţiere în Lean, ce se vor organiza în Bucureşti, în perioada dec. 2008—ian. 2009, sau să consultaţi oferta noastră standard, compusă din cursuri deschise autorizate şi non-formale, pe care le organizăm conform unui calendar prestabilit sau la cerere.

 

Modulul 1-Noţiuni de bază în Lean Manufacturing pentru cunoaşterea şi îmbunătăţirea proceselor 3 – 5 dec. 2008
Modulul 2: – Metode avansate de Lean Manufacturing şi etape pentru trecerea la sistemul Lean 14- 16 ian. 2009

  

Lean Manufacturing implică reducerea duratei de la comanda clientului pînă la livrare, cu costuri reduse, stocuri minime, flexibilitate si personalizarea produselor în funcţie de cerinţele clientului, fără investiţii semnificative.

La nivel mondial (şi de cîţiva ani şi în România), prin aplicarea Lean au fost obţinute performanţe deosebite, respectiv o îmbunătăţire a productivităţii cu 5—30%, concomitent cu o reducere a timpului de producţie cu circa 80% şi o diminuare cu aprox. 50% a stocurilor.

Lean se aplica cu precădere în întreprinderile productive, dar din ce în ce mai multe tipuri de organizaţii (firme de servicii, birouri administrative, firme de distribuţie, spitale, bănci sau universităţi) obţin rezultate îmbunătăţite prin aplicarea principiilor Lean pentru managementul proceselor specifice interne, indiferent de natura lor. Astfel, la iniţierea în Lean pot participa manageri sau alte categorii de persoane implicate in organizarea, realizarea, urmărirea sau îmbunătăţirea oricăror tipuri de procese din cadrul oricăror tipuri de organizaţii.

Participarea la modulele propuse în perioada imediat următoare vă va permite astfel să cunoaşteţi principiile Lean şi să aplicaţi o serie de metode cu un impact major asupra organizării, gestionării eficiente şi îmbunătăţirii proceselor interne din cadrul firmei dvs. Aceste obiective pot fi atinse deoarece cursul are o structură modulară şi se utilizează metoda activă de formare, care implică alternarea părţilor de aport teoretic cu lucrul în subgrupe (exerciţii, simulări, jocuri de roluri, schimburi de experienţă, studii de caz, discuţii etc.). Avantajul participării este că metodele prezentate au fost deja verificate de mai multe ori în practică în România, începînd din 2004, iar firmele care au aplicat Lean au obţinut rezultate semnificative.

Vă stau la dispoziţie pentru orice informaţii suplimentare necesare. Aşadar, dacă, vă interesează aceasta propunere, alăturat se află formularul de înscriere şi o scurtă prezentare a trainerului. Pentru înscriere, este suficient să completaţi, semnaţi şi ştampilaţi formularul de înscriere şi să mi-l transmiteţi scanat. Dat fiind numărul limitat de locuri, înscrierea va fi definitivă doar după confirmarea disponibilităţii într-una din grupele organizate şi după plata taxei de participare.

Cu convingerea că vom avea oportunitatea să ne cunoaştem cu ocazia acestor module de iniţiere în Lean şi că veţi dori mai multe informaţii despre celelalte cursuri pe care le oferim, vă aştept alături de noi.

Numai bineCristina

 formular-training-initiere-lean

experienta_trainer

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Imbunatatire, Lean, training

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s