Am nevoie de ajutor!!!!

Buna ziua!

Am o mare rugaminte adresată celor care vizitează acest blog şi care au fost măcar o dată implicaţi într-o iniţiativă de îmbunătăţire continuă!. Deoarece in acest an termin facultatea si in prezent pregatesc lucrarea de licenta, am nevoie de includerea unor pareri personale in studiul pe care il realizez, referitor la modul curent in care se iau deciziile in domeniul preocuparilor si activitatilor de imbunatatire continua. Nu este vorba de modul ideal, optim de luare a deciziilor, ci de studiul stilului real, curent si personal de luare a deciziilor.

Materialele pe care sper ca veti fi de acord sa le completati – in mod anonim – datele de identificare solicitate fiind necesare doar pentru analiza ce va precede prezentarea rezultatelor – se afla pe http://www.leanblog.ro/index.php/2012/05/ajutor/.

O cerinta pentru buna realizare a studiului este sa deschideti fisierele in ordinea numerelor de la inceputul denumirii lor. Termenul limită pentru trimiterea răspunsurilor este 15 sept. 2012.

 Stiu ca va cer un efort deosebit si circa o ora din viata si asa supraincarcata cu o multime de activitati curente, dar, pe cit posibil, astept ajutorul vostru.

 Rezultatele studiului vor fi disponibile la sfirsitul lunii februarie 2013, pentru cei interesati.

 Daca acceptati sa participati la acest studiu, va stau la dispozitie pentru orice clarificari necesare. De asemenea, va ramin datoare si voi fi disponibila pentru orice mina de ajutor eventual necesara la un moment dat.

 Multumesc mult pentru ajutor si numai bine
Cristina

Reclame

Un comentariu

Din categoria Imbunatatire, Lean

Un răspuns la „Am nevoie de ajutor!!!!

  1. Pingback: Voi cum luați deciziile? Analitic sau intuitiv? | Philean's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s