Despre pasiune și despre viața trăită cu intensitate

Mulți oameni trăiesc fără să știe care este misiunea lor pe pămînt sau fără să-și dea seama care este pasiunea lor – acea forță care îi face să ardă – la figurat – pentru o idee sau pentru un stil de viață.

Unii își descoperă însă la un moment dat pasiunea, iar așa viața lor se umple imediat de semnificații, de visuri și de împliniri. Chiar dacă lumea nu îi înțelege întotdeauna, chiar dacă nu seamănă modelelor sociale standard ci sînt mai degrabă niște nonconformiști, oamenii pasionați de ceva – de orice – fie de artă, fie de zbor, fie de îngrijirea aproapelui, de visatul cu ochii deschiși, de descoperiri sau de sport – au o viață plină, densă, fascinantă, care îi consumă dar îi și umple în același timp.

Mîinile lor talentate, capul lor fremătînd de idei, ființa lor frumoasă – totul este neprețuit la ei, pentru că folosesc din plin atributele care despart oamenii de alte ființe mai puțin dezvoltate.

Eu am încredere în oameni, Știu că fiecare om poate deveni mai bun, că se poate dezvolta, că are înăuntru o energie pe care o poate pune la lucru la nevoie. Dar îi iubesc pe oamenii pasionați de ceva – ei au depășit faza de potențial. Ei au devenit mai buni. Ei știu pentru ce trăiesc. Ei au luat decizii. Ei pot fi recunoscuți și pot fi unici. Ei trăiesc.pasiune

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria auto-cunoastere, Imbunatatire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s